Hoe bevestig en gebruik je een speenkoord? – MOOSCH

Hoe bevestig en gebruik je een speenkoord?


Hoe bevestig je de speenkoord?

Aan de ene kant van het speenkoord zit een lange lus die je door de ring van een speen haalt en weer terughaalt door de lus. Zo bevestig je de speen aan het koord. Aan de andere zijde zit een clip waarmee je het speenkoord  aan de kleding van je kindje kunt bevestigen, bijvoorbeeld het jasje of truitje, maar je kunt het speenkoord ook aan de bekleding van de kinderwagen of draagzak vastzetten.

Moosch verkoopt handgemaakte speenkoorden, deze kan je kiezen uit normale zonder naam of een gepersonaliseerde speenkoord

Waarom een speenkoord?

Speenkoorden zijn niet alleen hip maar ook nog eens super handig en verantwoord en natuurlijk een leuk kraamcadeau! Met de originele speenkoord van Moosch ben je nooit meer de speen van je kleintje kwijt. Al onze speenkoorden zijn gemaakt van BPA vrije- en gehaakte kralen van 100% katoen. Door de siliconen kralen kan het speenkoord in de koelkast gekoeld worden. Dit werkt heel fijn als pijnstilling bij doorkomende tandjes. Ook is het speenkoord gemakkelijk schoon te maken.

Onze producten worden met veel liefde en zorg samengesteld. Ze voldoen aan de veiligheidseisen (NEN-norm 12586) en zijn daarom maximaal 22 cm lang exclusief clip. Het speenkoord wordt geleverd exclusief speen.