Kindertapijten en over het merk Nattiot – MOOSCH

Kindertapijten en over het merk Nattiot


Onze nieuwe collectie kindertapijten van het Franse merk Nattiot zijn 100% katoen met een antislip achterkant.  

Waarom een kindertapijt met antislip achterkant?

Dit is goed zodat uw kind er niet door uitglijd, naast deze veilige functie van het kindertapijt, zijn de tapijten van Nattiot ook prachtig in uw kinderkamer! 

Is de kindertapijt wasbaar?

De kindertapijten zijn wasbaar, dit zou een verstandige keuze zijn aangezien uw kind natuurlijk altijd iets kan laten vallen op uw tapijt, het zou je leven een stuk makkelijker maken!

Wie is het merk Nattiot?

Nattiot is gespecialiseerd in de productie van vloerkleden voor baby's en kinderen. De Franse ontwerper van uitzonderlijke motieven voor vloerkleden ontwikkelen hun creaties met veel gevoel en humor. Deze vloerkleden verrijken elke kinderkamer en ze vertalen de verbeelding van kinderen in woontrends.
De kindervloerkleden van Nattiot zijn gemakkelijk te onderhouden door het gebruik van  materialen zoals katoen, wol, acryl of viscose. Ze worden natuurlijk getest op duurzaamheid en Nattiot legt een speciale nadruk op de naleving van de eerlijke arbeidsomstandigheden bij haar producenten.

De bedrijven die verantwoordelijk zijn voor de productie zijn maatschappelijk betrokken en zorgen voor fatsoenlijke arbeidsvoorwaarden voor hun werknemers en hebben uiteraard verboden kind werk . Ze ook begaan met de bescherming van het milieu. Alle producten van het merk Nattiot worden getest voordat ze worden vrijgegeven op de markt om te zorgen dat baby's en jonge kinderen kunnen ze gebruiken in totaal vertrouwen. Met dank aan de selectie leveranciers kunnen zij de beste prijs-kwaliteit verhouding garanderen. Ze verzekeren u ook de veiligheid en de conformiteit van onze producten dankzij de test eisen die verder gaan dan de verplichte normen van de EU om te garanderen dat ze 100 % veilig zijn.